Webinaarit kiinnostivat sidosryhmiämme

Vuonna 2021 odotimme jo kovasti livetapahtumien paluuta ja kasvokkaisia kohtaamisia sidosryhmiemme kanssa. Toisin kuitenkin kävi, ja pandemiatilanteen jatkuessa jatkoimme virtuaalitapahtumien tiellä. Onneksemme ne kuitenkin tavoittivat sidosryhmämme ilahduttavan hyvin!

Asiakaswebinaareissa laaja tarjonta

Käynnistimme vuoden 2021 ICT-päivällä, jossa aiheina oli muun muassa tekoälyä, robotiikkaa, hankintaosaamista ja lakia. Webinaari houkutteli linjoille yli 500 ICT-hankinnoista kiinnostunutta asiakastamme.

Myöhemmin keväällä webinaareissamme puhuttiin asiantuntijapalveluiden kilpailuttamisesta ja hankintojen kehittämisestä. Syyskauden webinaareissa puolestaan avattiin dynaamisia hankintajärjestelmiä, syvennyttiin lisää hankintojen kehittämiseen, perehdyttiin hankintojen vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen sekä pohdittiin julkisten hankintojen eettisiä näkökulmia.

Vuoden aikana webinaareihin osallistui lähes tuhat asiakastamme yli 300 eri asiakasorganisaatiosta.

Tietoiskuja myös sopimustoimittajille

Hanselin sopimustoimittajat saivat myös kutsun virtuaalisen tietoiskun äärelle. Tietoiskun aiheena oli kansallinen hankintastrategia. Aihe houkutteli linjoille yli 200 sopimustoimittajaa. Marraskuun toimittajatietoisku oli lähtölaukaus jatkossa neljä kertaa vuodessa järjestettävälle webinaarisarjalle, jossa asiantuntijamme jakavat hyödyllistä tietoa muun muassa myynnin raportoinnista, vastuullisuuden kehittämisestä, pienhankinnoista ja yhteishankintojen markkinoinnista.

Virtuaalitapahtumat ovat tulleet jäädäkseen

Webinaarit saivat runsaasti positiivista palautetta, ja niiden toivottiin jatkuvan livetapahtumien rinnalla myös silloin, kun kasvokkain kohtaaminen on jälleen mahdollista. Tästä toiveesta pidämme mielellämme kiinni! Hansel palvelee nimittäin koko Suomen julkishallintoa, ja virtuaalitapahtumien avulla pystymme tavoittamaan ympäri Suomea olevat sidosryhmämme. Webinaarien lisäksi tarjoamme jatkossakin runsaan määrän asiakasinfoja, minikisaklinikoita ja muita tietoiskuja eri yhteishankinnoista.

 

Hansel-webinaarit 2021

  • 28.1.2021 ICT-päivä
  • 15.4.2021 Asiantuntijapalveluiden kilpailuttaminen – avaimet onnistumiseen
  • 17.6.2021 Pykälistä kokonaisuuksiin – hankintojen strateginen kehittäminen ja johtaminen
  • 14.10.2021 Toimittajatietoisku: kansallinen hankintastrategia
  • 4.11.2021 Dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS
  • 18.11.2021 Tiedolla johtaminen
  • 25.11.2021 Vastuullisuus ja vaikuttavuus
  • 9.12.2021 Compliance – näkökulmia eettiseen ja vaatimustenmukaiseen toimintaan